Euron de kachelspecialist
Adres gegevens

Kaagstraat 13
8102GZ RAALTE
Tel.: 0572-354250
Fax.: 0572-371618
info@euron-kachels.nl
Openingstijden
showroom
0572-354250
Maandag t/m Vrijdag: 08:00 - 17:00
Zaterdag: 09:00 - 16:00

home | Neem contact op

» » » »
 

Dielle Ostro 100 Tube Turbo

  • Op aanvraag

Dielle Ostro 100 Tube Turbo

 

De Dielle Ostro 100 Tube Turbo heeft de mogelijkheid om gekanaliseerd te worden. Kanalisatie wil zeggen dat restwarmte gestransporteerd kan worden naar andere ruimtes door middel van een aluminium kanaal. De De Dielle Ostro 100 Tube Turbo is in principe het zelfde als de Ostro 100 tube maar de Turbo beschikt over een extra kanaal waardoor u meer ruimte's kunt verwarmen door behulp van de kachel. Door deze warmte te transporteren gebruikt u de pelletkachel nog efficiënter.

Dielle Pelletkachels aanvoersysteem

Pelletaanvoer

Net als alle andere pelletkachels van Dielle is ook deze pelletkachel uitgerust met de pelletaanvoer van onderaf. Door middel van een stalen buis met een extra vijzel worden de pellets via de onderkant van de branderbak naar boven gestuwd.

Technische gegevens:

Verwarmbare ruimte: 300 m2
Minimaal vermogen: 3.0 kW
Maximaal vermogen: 11.7 kW
Vermogensstanden: 5
Rendement: 96%
Minimaal verbruik per uur: 0.8 kg
Maximaal verbruik per uur: 2.4 kg
Inhoud pelletreservoir: 22 kg

Opties meerprijs

Internet: Stel je pelletkachel in met de Smartphone  of computer in alle vrijheid. Door de Dielle App te downloaden vanuit de Google Play Store, Apple Store en de Windows Store in combinatie met de extra apparatuur op de pelletkachel, is de pelletkachel van ver buiten huis al te regelen.

Draadloos LCD Unit: Op aanvraag is het mogelijk om de Dielle Pelletkachel aan te sluiten op een draadloos LCD Unit waardoor het mogelijk is de gehele pelletkachel te bedienen op afstand. Dit unit wordt begeleid door de kamerthermostaat.

Afstandsbediening: Deze optie zorgt ervoor dat de pelletkachel aan en uit te zetten is vanuit de sofa.

SMS functie: Deze functie zorgt ervoor dat de pelletkachel gemakkelijk aan en uit te zetten is door een enkele SMS te versturen. Het is ook mogelijk om de pelletkachel notificaties te laten sturen indien de pelletkachel een alarm afgeeft.

Luchtbevochtiger: Om ervoor te zorgen dat de pelletkachel niet alleen maar droge lucht de kamer instuwt is het mogelijk een roestvrij stalen onderdeel te plaatsen -die tevens verwijderbaar is- zodat de pelletkachel meer aangename lucht de kamer instuwt.

Standaard Kleuren:

Opties Meerprijs kleuren: