Euron de kachelspecialist
Adres gegevens

Kaagstraat 13
8102GZ RAALTE
Tel.: 0572-354250
Fax.: 0572-371618
info@euron-kachels.nl
Openingstijden
showroom
0572-354250
Maandag t/m Vrijdag: 08:00 - 17:00
Zaterdag: 09:00 - 16:00

home | Neem contact op

» » » »
 

Dielle Scirocco Idro 14

  • Op aanvraag

Scirocco Idro 14

De Dielle Scirocco Idro 14 is de voorzet cv- pelletkachel van Dielle's nieuwe serie. De Scirocco Idro 14 heeft een vermogen van 14kW uit de Scirocco CV-serie pelletkachels. Het rendement van onze pelletkachel cv ligt ongeveer op 95% en de uitstoot van fijnstof ligt lager aangezien wij geen asresten uit de branderbak hoeven te zuigen. De Scirocco Idro 14 is geschikt om rechtstreek vanaf de pelletkachel tapwater te halen, vele andere pelletkachels kunnen dit niet en moeten met een buffer werken. De cv toestellen van Dielle zijn pelletkachels die net zijn uitgebracht door het Italiaanse bedrijf Dielle. Door de innovatieve technologieën toe te passen heeft u meerdere voordelen. Het zicht dat u op de vlam heeft is een mooi branerbed met een rustige, hoge en ruime vlam. Dit is dus een genot om naar te kijken. De ruit van de kachel geeft een heerlijke stralingswarmte af zoals bij de traditionele houtkachel.  De Dielle cv pelletkachels geven in snel tempo warmte af, aan zowel de omgeving als het water. De pelletkachels van Dielle hebben een optie om van af een afstand aan gezet te kunnen worden d.m.v. een internetbesturing hiervoor is geen internetverbinding nodig, wel een lokaal netwerk verbinding. De Scirocco Idro 14 haarden zijn in 20 verschillende of gevarieerde kleuren verkrijgbaar. Laat u informeren over de vele mogelijkheden met de Scirocco Idro 14 boordevol gebruikersgemak door hedendaagse technologieën.

Technische gegevens:

Verbrandingsvermogen (min-max): 3.7-13.75 kW
Verbrandingsvermogen nominaal (min-max): 3.5-13 kW
Warmteafgifte aan CV: 2-10 kW 
Warmeafgifte aan ruimte: 1.5-3.0 kW
Verwarmbare capaciteit: 325 m3
Aantal vermogensniveau's: 5
Thermisch rendement (min-max): 94.5-94.5%
Emissie CO (13% O2): 0.007%
Nominaal verbruik: 2.9 kg
Netaansluiting: 230V / 50 Hz
Maximaal constant elektrisch verbruik: 210 W
Maximaal elektrisch verbruik in ontstekingsfase: 590W
Gewicht toestel: 190 kg
Diameter rookgasafvoer: 80 mm
Schoorsteentrek minimaal: 10 Pa
Temperatuur rookgassen (min-max): 67-114 °C
Rookgas massastroom: 8.2 g/s
Maatvoering HxBxD: 1069x515x566 mm

Opties meerprijs

Internet: Stel je pelletkachel in met een Smartphone of computer in alle vrijheid. Door de Dielle App te downloaden vanuit de Google Play Store, Apple Store of de Windows Store in combinatie met de extra apparatuur op de pelletkachel, geeft het de optie om de pelletkachel van ver buiten het huis af te regelen.

Draadloos LCD Unit: Op aanvraag is het mogelijk om de Dielle Pelletkachel aan te sluiten op een draadloos LCD Unit. Hierdoor kan de gehele pelletkachel op afstand bediend worden. Deze unit zal worden begeleid door een kamerthermostaat.

Afstandsbediening: Deze optie zorgt ervoor dat de pelletkachel aan en uit te zetten is vanaf de sofa, keuken of elders in het huis binnen het bereik van de kachel.

SMS functie: Deze functie zorgt ervoor dat de pelletkachel gemakkelijk aan en uit te zetten is door enkel een SMS te versturen. Het is ook mogelijk om de pelletkachel notificaties te laten sturen indien er een alarm wordt afgegeven.

Luchtbevochtiger: Om ervoor te zorgen dat de pelletkachel niet alleen droge lucht de kamer instuwd, is het mogelijk een roestvrij stalen onderdeel te plaatsen -die tevens verwijderbaar is- zodat de pelletkachel meer aangename lucht de kamer instuwd.

Standaard Kleuren:

Speciale kleuren: