Euron de kachelspecialist
Adres gegevens

Kaagstraat 13
8102GZ RAALTE
Tel.: 0572-354250
Fax.: 0572-371618
info@euron-kachels.nl
Openingstijden
showroom
0572-354250
Maandag t/m Vrijdag: 08:00 - 17:00
Zaterdag: 09:00 - 16:00

home | Neem contact op

» » »
 

Houtkachels met cv

Houtkachel cv de warmtebron voor heel uw woning

bent u van plan om een houtkachel aan te schaffen let dan goed op de mogelijkheid van een houtkachel cv.
Met een traditionele houtkachel heeft u warmte in de woonkamer maar kan er geklaagd worden van boven door iemand die het daar koud heeft.
Dit is natuurlijk op te lossen door uw thermostaat te verplaatsen maar uiteraard is het ook mogelijk omdat u toch al aan het stoken bent om de houtkachel cv deze radiatoren mee te laten verwarmen.
U kunt mooi doorstoken en de woning zal in zijn geheel opwarmen, Dat bespaart flink!
Wij hebben met de houtkachel cv al vele jaren ervaring en helpen u ook door mee te denken in het schema en de uitvoering van montage om de houtkachel cv in uw woning te plaatsen. Denk hier vooral aan de leidingen en appendages die benodigt zijn om de houtkachel met cv goed te kunnen laten werken.
Door middel van meters kunnen wij ervoor zorgen dat u weet hoeveel u moet stoken om uw gehele warmte circuit goed door te warmen. Let er wel op dat u meer hout gaat stoken door een houtkachel cv maar daarintegen ook het hele huis verwarmd.
U vind bij ons meerdere merken cv kachels en wij kunnen u in onze showroom ook veel laten zien, kom gerust eens langs in de showroom en laat u verwarmen met onze systemen.