Adres gegevens

Kaagstraat 13
8102GZ RAALTE
Tel.: 0572-354250
Fax.: 0572-371618
[email protected]
Openingstijden
showroom
0572-354250
Maandag t/m Donderdag: 08:00 - 17:00
Vrijdag: 08:00 - 20:00
Zaterdag: 09:00 - 16:00
Home » Pelletkachel kopen

Een kwalitatief uitstekende pelletkachel kopen

De juiste haard kopen bij een ervaren specialist

Wilt u een pelletkachel kopen van hoge kwaliteit, geleverd door een ervaren leverancier? Neem dan een kijkje naar het assortiment van Euron De Kachelspecialist! Bij ons wordt u geholpen met het vinden van de juiste kachel. Ons assortiment op onze website is altijd geopend. Aarzel anders niet om onze showroom te bezoeken. Hier ziet u hoe de kachel er uit ziet in een realistische setting.

Hoogwaardige pelletkachels kopen doet u bij Euron De Kachelspecialist

Klanttevredenheid, service en kwaliteit zijn voor Euron De Kachelspecialist belangrijke waarden. Wij vinden het erg belangrijk dat onze klanten uit een breed aanbod van pelletkachels kunnen kiezen. Ook zorgen wij dat de werking aan uw verwachtingen voldoet. Geen verrassingen maar juist eerlijk en duidelijk advies van ons ervaren personeel. Vraag een eerlijke offerte aan als u de juiste kachel heeft gevonden. Er zijn al veel klanten naar tevredenheid geholpen!

Bij Euron De Kachelspecialist bent u op de juiste plek voor:

  • hoge kwaliteit kachels;
  • een kijkje naar ons aanbod in de prachtige webshop;
  • thuisbezorging en online betalen;
  • een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding;
  • altijd de juiste informatie voor de beste keus.

Een offerte aanvragen

Bent u op onze website geweest en heeft u beslist welke pelletkachel u wilt kopen? U kunt dan online een vrijblijvende offerte aanvragen. Bezoek anders onze showroom in Raalte en bekijk het assortiment in levende lijve! De openingstijden vindt u op onze website. Wij nodigen u ook graag uit contact met ons op te nemen als u vragen heeft.

Bekijk onze aanbedieningen