Adres gegevens

Kaagstraat 13
8102GZ RAALTE
Tel.: 0572-354250
Fax.: 0572-371618
info@euron-kachels.nl
Openingstijden
showroom
0572-354250
Maandag t/m Donderdag: 08:00 - 17:00
Vrijdag: 08:00 - 20:00
Zaterdag: 09:00 - 16:00
Home » Moderne Gashaarden

Moderne gashaarden

 

Voor een uitgebreide collectie van moderne gashaarden

Om uw woning gezellig te maken zonder aan de slag te moeten met hout kunt u tegenwoordig rekenen op moderne gashaarden. Deze bijzondere haarden werken uitstekend om de sfeer van een houtkachel na te bootsen zonder dat u last heeft van de bijkomstige rommel. Ook is het onderhouden van moderne gashaarden een stuk minder werk. Bij Euron de Kachelspecialist vindt u dan ook een ruim aanbod van deze haarden.

Een uitgebreid assortiment

Naast moderne gashaarden kunt u bij ons voor nog veel meer terecht. Wij verkopen ook openhaarden, kachels, schouwen, rookkanalen en zelfs gereedschap voor een reparatie. U vindt ons aanbod zowel in de webwinkel als in onze showroom. Een bestelling plaatsen doet u snel en gemakkelijk. Bovendien kunnen wij deze snel bezorgen én installeren, dankzij onze erkende vakbekwame kachelinstallateur.

Het voordeel van Euron de Kachelspecialist

Euron de Kachelspecialist werkt met professionele mensen die jarenlange ervaring hebben in het verkopen van moderne gashaarden. Zij kunnen u dan ook uitstekend vertellen wat de voordelen van gashaarden en specifieke modellen zijn. Bovendien kunnen zij u aanbevelingen doen aan de hand van uw budget, verwachte gebruik en woonsituatie. Zo zorgen wij er samen voor dat u tevreden bent.

Laat direct van u horen

U kunt meteen contact met ons opnemen door te bellen met 0572 – 354250, het contactformulier in te vullen voor meer informatie, of een e-mail te sturen naar info@euron-kachels.nl. Wij helpen u graag met het oplossen van problemen of het geven van advies.

Bekijk onze aanbedieningen