Adres gegevens

Kaagstraat 13
8102GZ RAALTE
Tel.: 0572-354250
Fax.: 0572-371618
[email protected]
Openingstijden
showroom
0572-354250
Maandag t/m Donderdag: 08:00 - 17:00
Vrijdag: 08:00 - 20:00
Zaterdag: 09:00 - 16:00
Home » Kachel

Kachel

Prachtige kachels bij een ervaren kachelspecialist

Wilt u een kachel van een hoge kwaliteit, geleverd door een gerenommeerde leverancier? Dan bent u bij Euron De Kachelspecialist aan het juiste adres. U kunt bij ons niet alleen een kijkje nemen naar ons online assortiment en hier direct een bestelling plaatsen. Natuurlijk  is dit allemaal veilig en gemakkelijk. U bent ook van harte welkom om onze showroom te bezoeken. U vindt ons aan de Kaagstraat 13 in Raalte. Hier ziet u hoe de kachels er in het echt uit zien en kunt u zich een beeld vormen hoe het in uw woning er uit zal zien.

Een kachel van hoogwaardige kwaliteit

Klanttevredenheid, service en  kwaliteit staan bij Euron De Kachelspecialist hoog in het vaandel. Zo vinden wij het erg belangrijk dat onze klanten uit een veelvoud van kachels kunnen kiezen. Ook willen wij zorgen dat u tevreden bent over de werking. Geen verrassingen, dus altijd goed en duidelijk advies van ons ervaren personeel. U kunt heel gemakkelijk vanuit huis een bestelling plaatsen als u onze webwinkel bekijkt, maar een bezoekje brengen aan onze sfeervolle showroom is natuurlijk ook mogelijk. Geen wonder dat wij al veel klanten met tevredenheid hebben geholpen!

Bij Euron De Kachelspecialist bent u op de juiste plek voor:

-          Hoge kwaliteit kachels;

-          Een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding;

-          Altijd de juiste informatie voor de beste keus;

-          Een kijkje naar ons aanbod in de prachtige online kachelwinkel;

-          Thuisbezorging, montage en online betalen.

Neem contact met ons op

Heeft u een kachel gevonden in het online aanbod die u aanspreekt? Bestel deze dan eenvoudig en snel. U kunt op verschillende manieren snel en veilig betalen. Hierna zorgen wij dat uw bestelling op de gewenste plek in Nederland wordt bezorgd of gemonteerd. Wilt u liever onze showroom in Raalte bezoeken en het assortiment in levende lijve bekijken? Tijdens de openingstijden, die u op de website vindt branden de kachels altijd voor u. Wilt u meer informatie of wenst u advies bij uw keuze voor een nieuwe kachel? Bel dan naar 0572 – 354250 of mail naar [email protected]

Bekijk onze aanbedieningen