Adres gegevens

Kaagstraat 13
8102GZ RAALTE
Tel.: 0572-354250
Fax.: 0572-371618
info@euron-kachels.nl
Openingstijden
showroom
0572-354250
Maandag t/m Donderdag: 08:00 - 17:00
Vrijdag: 08:00 - 20:00
Zaterdag: 09:00 - 16:00
Home » Inbouw gashaard

Voor een (inbouw) gashaard

Koop een haard bij een ervaren specialist

Bent u op zoek naar een hoge kwaliteit gashaard, geleverd door een gerenommeerde leverancier? Wacht dan niet om het assortiment van Euron De Kachelspecialist te bekijken. U bent bij ons aan het juiste adres wanneer u op zoek bent naar een inbouw of gewone gashaard. Ons online assortiment is op elk moment te bekijken. Wij nodigen u ook van harte uit om onze showroom te bezoeken. Hier ziet u hoe de gashaard er in het echt uit zien en kunt u zich een beeld vormen hoe deze in uw woning zal staan.

Een kachel van hoogwaardige kwaliteit

Klanttevredenheid, service en kwaliteit staan bij Euron De Kachelspecialist voorop. Zo vinden wij het erg belangrijk dat onze klanten uit een breed aanbod van haarden kunnen kiezen. Ook zorgen wij dat u tevreden bent over de werking. Geen verrassingen, maar duidelijk advies van ons ervaren personeel. U kunt heel gemakkelijk vanuit huis een bestelling plaatsen als u onze webwinkel bekijkt, maar een bezoekje brengen aan onze sfeervolle showroom is natuurlijk ook mogelijk. Geen wonder dat wij al veel klanten naar tevredenheid hebben geholpen!

Bij Euron De Kachelspecialist bent u op de juiste plek voor:

  • hoge kwaliteit kachels;
  • een kijkje naar ons aanbod in de prachtige webshop;
  • thuisbezorging en online betalen;
  • een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding;
  • altijd de juiste informatie voor de beste keus.

Neem contact met ons op

Heef u ons assortiment bekeken en een keuze gemaakt? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan. Wilt u liever onze showroom in Raalte bezoeken en het assortiment in levende lijve bekijken? U vindt de openingstijden op de website. Ook nodigen wij u uit contact met ons op te nemen als u vragen heeft.

Bekijk onze aanbedieningen