Adres gegevens

Kaagstraat 13
8102GZ RAALTE
Tel.: 0572-354250
Fax.: 0572-371618
info@euron-kachels.nl
Openingstijden
showroom
0572-354250
Maandag t/m Donderdag: 08:00 - 17:00
Vrijdag: 08:00 - 20:00
Zaterdag: 09:00 - 16:00
Home » Houthaard

Zoekt u een houthaard?

De juiste haard kopen bij een ervaren specialist

Wilt u een hoge kwaliteit houthaard kopen, geleverd door een ervaren leverancier? Bekijk dan het assortiment van Euron De Kachelspecialist. Wij helpen u graag met het vinden van de juiste houthaard. Ons assortiment op onze website is op elk moment te bekijken. Ook bent u van harte uitgenodigd om onze showroom te bezoeken. Hier ziet u hoe de haard er in het echt uit zal zien in uw woning.

Als u een houthaard van hoogwaardige kwaliteit wilt aanschaffen

Klanttevredenheid, service en kwaliteit zijn voor Euron De Kachelspecialist uiterst belangrijk. Zo vinden wij het erg belangrijk dat onze klanten uit een breed aanbod van haarden kunnen kiezen. Ook zorgen wij dat de werking aan uw verwachtingen voldoet. Geen verrassingen en duidelijk, eerlijk advies van ons ervaren personeel. Plaats vanuit huis gemakkelijk een bestelling als u onze webshop bekijkt. Wij hebben al veel klanten naar tevredenheid weten te helpen!

Bij Euron De Kachelspecialist bent u op de juiste plek voor:

  • hoge kwaliteit kachels;
  • een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding;
  • altijd de juiste informatie voor de beste keus;
  • een kijkje naar ons aanbod in de prachtige webshop;
  • thuisbezorging en online betalen.

Vraag een offerte aan

Bent u op onze website geweest en heeft u uw keuze gemaakt? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan. Zou u liever onze showroom in Raalte bezoeken en het assortiment in levende lijve bekijken? Dan vindt u de openingstijden op onze website. Ook nodigen wij u uit contact met ons op te nemen als u vragen heeft.

Bekijk onze aanbedieningen