Adres gegevens

Kaagstraat 13
8102GZ RAALTE
Tel.: 0572-354250
Fax.: 0572-371618
info@euron-kachels.nl
Openingstijden
showroom
0572-354250
Maandag t/m Donderdag: 08:00 - 17:00
Vrijdag: 08:00 - 20:00
Zaterdag: 09:00 - 16:00
Home » Hoogrendement Houtkachels

Hoogrendement houtkachels

 

Voor de beste hoogrendement houtkachels

Als u op zoek bent naar hoogrendement houtkachels bent u bij Euron de Kachelspecialist aan het juiste adres. Wij verkopen verschillende soorten kachels zoals pelletkachels, speksteenkachels en gaskachels. Maar ook hebben wij een ruim assortiment aan verschillende soorten hoogrendement houtkachels. Bovendien helpen wij u graag de juiste keuze maken met ons advies.

U vindt de beste kachels bij ons

Bij Euron de Kachelspecialist vindt u een breed aanbod van verschillende soorten kachels. Als u op zoek bent naar hoogrendement houtkachels bent kunt u bij ons uitstekend terecht. Naast ingebouwde houtkachels en houtkachels als voorzet kunt u bij ons ook terecht voor houtkachels met CV. Natuurlijk vindt u bij ons ook andere soorten kachels, schouwen en openhaarden.

Wat Euron de Kachelspecialist voor u kan betekenen

U kunt bij ons altijd terecht op de webwinkel om het assortiment te bekijken en een bestelling te plaatsen. Maar als u een directe ervaring wilt met onze hoogrendement houtkachels bent u 6 dagen in de week van harte welkom in onze showroom. Hier kunt u met een kopje koffie rustig de verschillende modellen en soorten kachels bekijken en dan uw keuze maken. Bovendien bezorgen en installeren wij uw bestelling.

Bezoek onze showroom

Bekijk onze website voor de openingstijden van onze showroom of neem direct contact met ons op. U kunt ons bereiken door te bellen met 0572 – 354250, een e-mail te sturen naar info@euron-kachels.nl of het contactformulier in te vullen.

Bekijk onze aanbedieningen