Adres gegevens

Kaagstraat 13
8102GZ RAALTE
Tel.: 0572-354250
Fax.: 0572-371618
[email protected]
Openingstijden
showroom
0572-354250
Maandag t/m Donderdag: 08:00 - 17:00
Vrijdag: 08:00 - 20:00
Zaterdag: 09:00 - 16:00
Home » Haarden En Kachels

Haarden en kachels

 

De mooiste haarden en kachels

Wij, van Euron De Kachelspecialist, vinden het belangrijk dat de klanten ook de mogelijkheid heeft de haarden en kachels zelf te bekijken voordat zij iets bestellen. Wij beschikken dan ook over een prachtige showroom in Raalte, aan de Kaagstraat 13. U vindt onze openingsdagen en –tijden op de website. Heeft u op onze website een product gevonden dat u zeer aanspreekt en vindt u het niet nodig onze showroom te bezoeken? Geen probleem! U kunt alle haarden en kachels online bestellen in onze webshop.

De meest uiteenlopende haarden en kachels in het assortiment

Als ervaren onderneming in de verkoop van haarden en kachels kunnen wij u altijd een uitstekende kwaliteit en een zeer complete service bieden. Wanneer u onze showroom bezoekt om ons assortiment te bekijken, staat er altijd een vakkundige medewerker voor u klaar. Deze kan u, indien gewenst, informeren en adviseren. Bestelt u liever via de webshop, zodat u alles vanuit huis kunt regelen? Ook dan staan wij graag voor u klaar wanneer u advies of informatie nodig heeft over de haarden en kachels die wij u online aanbieden. U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

Contact

Voor de meest indrukwekkende, sfeervolle en kwalitatief hoogwaardige haarden en kachels gaat u naar Euron De Kachelspecialist in Raalte. Ontdek onze uitgebreide collectie zelf in onze sfeervolle showroom of online, in onze webshop. Voor meer informatie of advies kunt u vrijblijvend bellen naar 0572 – 354250 of mailen naar [email protected]

Bekijk onze aanbedieningen