Adres gegevens

Kaagstraat 13
8102GZ RAALTE
Tel.: 0572-354250
Fax.: 0572-371618
info@euron-kachels.nl
Openingstijden
showroom
0572-354250
Maandag t/m Donderdag: 08:00 - 17:00
Vrijdag: 08:00 - 20:00
Zaterdag: 09:00 - 16:00
Home » Gietijzeren Houtkachels

Gietijzeren houtkachels

 

Bekijk ons assortiment van gietijzeren houtkachels

Het kopen van de juiste gietijzeren houtkachels voor uw woning hangt erg af van uw persoonlijke smaak en de inrichting van uw huis. U kunt bij Euron de Kachelspecialist daarom verschillende soorten gietijzeren houtkachels vinden. Onze webwinkel is altijd bereikbaar voor u om een bestelling te plaatsen. Maar u bent voor een natuurlijke indruk ook welkom in onze showroom, die 6 dagen per week geopend is.

Professioneel advies

Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring in het werken met en verkoop van gietijzeren houtkachels. Zij kunnen u dan ook uitstekend advies geven over de voor- en nadelen van een houtkachel en een specifiek model. U kunt ons advies vragen zowel via de website als in de showroom zelf. Ook bieden wij levering én installatie in heel Nederland, maar ook België en Duitsland.

Een uitgebreid aanbod

Op de website van Euron de Kachelspecialist vindt u een compleet overzicht van ons assortiment. Hier kunt u direct uw bestelling plaatsen en betalen. Deze wordt dan zo snel mogelijk bij u bezorgd. Ervaart u liever eerst de kwaliteit van gietijzeren houtkachels in het echt? Dan kunt u onze showroom bezoeken en onder het genot van een kopje koffie uw bestelling plaatsen.

Maak direct een bestelling

U kunt altijd op onze webwinkel terecht voor het bekijken van ons aanbod en het maken van een bestelling. Heeft u vragen of zoekt u advies? Mail dan met info@euron-kachels.nl of bel naar 0572 – 354250. Wij hebben bovendien een contactformulier op de Contact pagina.

Bekijk onze aanbedieningen