Adres gegevens

Kaagstraat 13
8102GZ RAALTE
Tel.: 0572-354250
Fax.: 0572-371618
info@euron-kachels.nl
Openingstijden
showroom
0572-354250
Maandag t/m Donderdag: 08:00 - 17:00
Vrijdag: 08:00 - 20:00
Zaterdag: 09:00 - 16:00
Home » Gesloten Gashaard

Gesloten gashaard

 

Koop een gesloten gashaard bij Euron de Kachelspecialist

Voor een gesloten gashaard kunt u uitstekend terecht bij Euron de Kachelspecialist. Wij hebben naast een breed aanbod aan gaskachels ook veel verschillende houtkachels, schouwen en openhaarden. U kunt altijd onze webwinkel bezoeken voor een compleet overzicht van ons assortiment, maar u bent van harte welkom in onze showroom te Raalte.

Waarom kiezen voor ons?

De medewerkers van Euron de Kachelspecialist staan klaar om u te helpen, zowel in de showroom als op de website. Wij geven graag advies over bijvoorbeeld de aankoop van een gesloten gashaard. Bovendien verzorgen wij zowel de bezorging als de installatie van uw bestelling in heel Nederland, én België en Duitsland. Euron de Kachelspecialist werkt met een erkend vakbekwaam kachelinstallateur die zorgt dat alles uitstekend aangesloten is.

Bekijk ons aanbod

U kunt altijd onze webwinkel bezoeken om te zien wat wij in ons assortiment hebben. Hier kunt u ook direct een gesloten gashaard of ander product bestellen. Als u liever eerst een indruk krijgt van een bepaald model kunt u 6 dagen in de week onze showroom bezoeken. Hier kunt u onder het genot van een kopje koffie rustig de verschillende kachels en haarden op u in laten werken.

Wij helpen u graag

Onze professionele medewerkers staan klaar om u te helpen met het maken van een bestelling of het geven van advies. Aarzel dus niet om contact met ons op te nemen. U kunt een e-mail sturen naar info@euron-kachels.nl, het contactformulier gebruiken of bellen met 0572 – 354250.

Bekijk onze aanbedieningen