Adres gegevens

Kaagstraat 13
8102GZ RAALTE
Tel.: 0572-354250
Fax.: 0572-371618
info@euron-kachels.nl
Openingstijden
showroom
0572-354250
Maandag t/m Donderdag: 08:00 - 17:00
Vrijdag: 08:00 - 20:00
Zaterdag: 09:00 - 16:00
Home » Gaskachel

Gaskachel

 

Koop uw gaskachel bij Euron De Kachelspecialist

Voor een gaskachel van hoogwaardige kwaliteit gaat u naar Euron De Kachelspecialist. Niet alleen bent u bij ons van harte welkom in de showroom wanneer u interesse heeft in een kachel, maar u kunt ook terecht in onze webshop. Hier kunt u de kachel of haard van uw keuze direct online bestellen, waarna wij uw nieuwe gaskachel op korte termijn bij u thuis kunnen bezorgen en, indien gewenst, kunnen installeren. Neemt u gerust even een kijkje op onze website, waar u de meest uiteenlopende uitvoeringen kunt vinden.

Een uitstekende gaskachel van Euron De Kachelspecialist

Wanneer u kiest voor een gaskachel van Euron De Kachelspecialist, dan kiest u voor hoogwaardige kwaliteit en duurzaamheid. Daarnaast brengt de kachel enkele aantrekkelijke voordelen met zich mee. Op de eerste plaats gaat het om een hoog rendement kachel, die tevens zeer veilig en milieuvriendelijk is. U kunt genieten van echte vlammen, wat veel sfeer en warmte in uw woning brengt. De gaskachel is zeer gebruiksvriendelijk en vereist weinig onderhoud.

Contact

Euron De Kachelspecialist is gevestigd in Raalte, aan de Kaagstraat 13. Woont u niet in de directe omgeving? Bestel dan onze kachels snel en eenvoudig in onze webshop. Wij leveren uw bestelling op ieder gewenst adres in Nederland en zowel aan particulieren als bedrijven. Voor meer informatie kunt u bellen naar 0572 –354250 of mailen naar info@euron-kachels.nl. Kijk voor onze openingstijden op de website. U bent van harte welkom.

Bekijk onze aanbedieningen