Adres gegevens

Kaagstraat 13
8102GZ RAALTE
Tel.: 0572-354250
Fax.: 0572-371618
info@euron-kachels.nl
Openingstijden
showroom
0572-354250
Maandag t/m Donderdag: 08:00 - 17:00
Vrijdag: 08:00 - 20:00
Zaterdag: 09:00 - 16:00
Home » Gaskachel Kopen

Gaskachel kopen

 

Een prachtige gaskachel kopen?

Als u op zoek bent naar een mooie kachel is het een goed idee om bij Euron de Kachelspecialist naar ons aanbod te kijken. U kunt bij ons allerlei kachels en openhaarden, waaronder een gaskachel kopen. Ook voor advies welke gaskachel u zou kunnen kopen kunt u bij ons terecht. Wij hebben zowel een webwinkel als een fysieke locatie die u 6 dagen per week kunt bezoeken.

Bekijk het assortiment van Euron de Kachelspecialist

U vindt op onze website een compleet overzicht van onze collectie. Hier kunt u dan ook direct een gaskachel kopen. Wij begrijpen het echter net zo goed als u liever eerst ervaart hoe een bepaalde kachel of openhaard aanvoelt. Daarom bent u altijd welkom onze showroom te komen bezoeken. Hier kunt u onder het genot van een kopje koffie rustig de verschillende soorten en modellen bekijken.

Onze service

De medewerkers van Euron de Kachelspecialist staan altijd voor u klaar om te helpen met het geven van advies welke gaskachel u kunt kopen of het helpen bij uw bestelling. Deze service kunt u van ons zowel op de website als in de showroom verwachten. Bovendien kunnen wij uw bestelling in heel Nederland bezorgen én installeren dankzij onze erkende vakbekwame kachelinstallateur.

Bekijk onze website

De webshop van Euron de Kachelspecialist is altijd voor u bereikbaar. Heeft u vragen of wilt u graag wat advies? Onze professionele medewerkers helpen u graag. Bel daarvoor met 0572 – 354250 of stuur een e-mail naar info@euron-kachels.nl. U kunt ook het contactformulier invullen voor meer informatie.

Bekijk onze aanbedieningen