Euron de kachelspecialist
Adres gegevens

Kaagstraat 13
8102GZ RAALTE
Tel.: 0572-354250
Fax.: 0572-371618
[email protected]
Openingstijden
showroom
0572-354250
Maandag t/m Vrijdag: 08:00 - 17:00
Zaterdag: 09:00 - 16:00

Totem openhaarden exclusief dealer

Euron de kachelspecialist is exclusief delaer van de Totem openhaarden en liftdeurhaarden.

De liftdeurhaarden en open haarden van Totem zijn speciaal ontwikkeld om het rendement van een inbouwhaard te verenigen met de gezelligheid van een open haard. Wanneer men de tijd heeft van de haard te genieten, dan kan dit nog steeds best zonder glasraam. Daarna sluit men ze gewoon voor het veel hogere rendement en de optimale veiligheid van een inbouwhaard.

De Totem haarden zijn open haarden die ook gesloten kunnen worden, wat unieker is dan het lijkt. Deze inbouwhaarden zijn immers in de eerste plaats als open haarden ontwikkeld. Door de hoge rookopvang blijft de schoorsteentrek dan maximaal en wordt bij gebruik als open haard de kans op rookinslag minimaal. Bij gewone inbouwhaarden is die kans veel groter. De discrete design van de Totem open haarden verbergt alle randen wanneer u de liftdeur open schuift en wordt dus frameless.

Totem biedt zowel scherp geprijsde als bijzonder duurzame inbouwhaarden. Er is een volledige soldering van onder tot boven, . Binnenin zijn ze afgewerkt met muren van gele of zwarte opgestapelde vuurvaste stenen van 5 cm dik. Deze hebben een hoge weerstand tegen warmte : ze kunnen maar liefst 1350 °C verdragen.

TOTEM biedt de ruimste keuze aan open haarden met liftdeuren. Vooral de veelheid aan doorkijkmodellen, panoramische deuren en hanghaarden valt op. vraag naar de folder.

Het concept laat ook toe de convectiewarmte in de huiskamer en naburige ruimtes te brengen en dit zonder ventilator. Rechstreekse aansluiting op de buitenlucht is eveneens mogelijk.

Wilt u echt weten hoe zo'n afsluitbare open haard van Totem eruit ziet en functioneert, kom dan langs bij Euron de kachelspecialist. of klik hier voor het contact forumulier.