Euron de kachelspecialist
Adres gegevens

Kaagstraat 13
8102GZ RAALTE
Tel.: 0572-354250
Fax.: 0572-371618
info@euron-kachels.nl
Openingstijden
showroom
0572-354250
Maandag t/m Vrijdag: 08:00 - 17:00
Zaterdag: 09:00 - 16:00

Nestor Martin
 

Nestor Martin houtkachels en gaskachels

Klik hier om rechtstreeks naar de Nestor Martin houtkachels is onze webshop te gaan.

Het mooiste vuur

Het is een sensatie. Vlammen die met een druk op de knop doven of oplaaien, dansen of flakkeren. Vuur dat de gehéle houtkachel vult met spookachtige, grillig bewegende vlammen.

Nestor Martin  Superieure verbrandingstechnologie

Hierin overtreft dit merk elke andere kachel. Het fabelachtige vuurbeeld en de onwaarschijnlijk nauwkeurige controle over het vuur zijn ongeëvenaard. Het is een superieure verbrandingstechnologie die alleen Nestor martin tot een Nestor Martin maakt. En dat is wereldwijd bekend.

Nestor Martin  Exclusief én betaalbaar

Door deze uitgebalanceerde ontwikkeling, heeft Nestor-Martin een unieke positie gekregen. Qua exclusiviteit de top van de markt, qua prijsstelling haalbaar voor een brede doelgroep. Wwat uw smaak ook is, je kunt genieten van het mooiste vuur dankzij superieure technologie. Made by Nestor-Martin.

Nestor Martin  houtkachels

Nestor Martin C33/C43
Nestor Martin D33
Nestor Martin FH33
Nestor Martin LH33
Nestor Martin NM33
Nestor Martin Ô23
Nestor Martin Q13
Nestor Martin RH33/RH43
Nestor Martin S23 / S33 / S43
Nestor Martin stanford 80
Nestor Martin TFH33

Nestor Martin  Gaskachels

De vernieuwde lijn van gaskachels van Nestor Martin hebben nu nog mooiere vlammen door de nieuwe gepatenteerde gasblokken.
Dit vuur komt heel dicht bij de gewone houtkaches en geven u de sfeer maar ook het gemak.
Dmv de bijgeleverde afstandbediening kunt u met één druk op de knop het vuur ontsteken en genieten van de warmte zoals het bedoeld is.

Nestor Martin C34/C44
Nestor Martin RH34
Nestor Martin S24/S34
Nestor Martin FH34/FH35
Nestor Martin S25/S35

Nestor MartinNestor MartinNestor MartinNestor MartinNestor Martin

Nestor Martin Woodbox Technologie

De ontwerpers van Nestor Martin hebben jarenlang de spelregels van het wonderlijke spel van vuur onderzocht. Het resultaat was een vondst. De Woodbox Technologie. Een verbrandingsysteem dat voor eens en altijd zou bewijzen dat vuur mooier kan zijn dan werd aangenomen. Wilt u dit vuur zien branden kijk dan in onze showroom waar de kachels brandend staan opgesteld.
 

Film van de woodbox technologie, hier ziet u de regeltechniek van de haard en kunt u met eigen ogen zien hoe de schoon de verbradingskamer van de Nestor Martin is en de ruit.

Wereldprimeur Nestor Martin

Wereldprimeur is bovendien de programmeerbare afstandsbediening, waarmee u de zuurstoftoevoer kunt bepalen, maar ook het tempo van het vuur op een geprogrammeerd tijdstip kunt versnellen of vertragen. Dankzij het ingebouwde thermostatische proces kunt u ook de gewenste temperatuur instellen.
Hierdoor krijgt u de meest fantastische vlambeelden en geniet u van warmte waar u zelf de hand in heeft.

Uitrusting Nestor Martin Stanford modellen

Boven- of achteraansluiting, gietijzeren mantel, uitneembare aslade, zijlader.
Stanford plus uitvoeringen zijn uitgerust met een gepolijste kookplaat met traditioneel gietijzeren afdekking. Alleen achterafvoer.

Uitrusting Nestor Martin S23 / S33 / S43

Woodbox verbrandingstechnologie, boven- of achteraansluiting, interieur van gietijzeren platen, gietijzeren mantel, dubbele beglazing, uitneembare aslade, bewegend rooster, afstandsbediening met thermostaat optioneel verkrijgbaar.

Het ontstaan van een Nestor Martin: een verhaal op zich

Een houtkachel als de Nestor-Martin is niet ontstaan door een ingeving. Nee, aan deze kachel ligt een historie van meer dan 150 jaar ten grondslag. In de fabrieken van Nestor-Martin in België is te zien dat het ambacht behouden bleef, al werden innovatieve technieken ingevoerd. Nog steeds is het dampend gietijzer dat bij een temperatuur van 1500 oC bedwongen wordt in matrijzen. Nog steeds zijn het vakmensen die de kachels met de hand emailleren. Nog steeds zijn het strenge kwaliteitsnormen die getoetst én overtroffen worden. Al meer dan anderhalve eeuw is Nestor-Martin bezig met ontwikkeling en vernieuwing. Voortbordurend op bewezen technologieën, trouw aan de filosofie van het merk. Dat is te zien aan de designs van de verschillende modellen. Ze verschillen van nostalgisch tot modern, maar ze zijn allemaal tijdloos en evenwichtig.

Door deze uitgebalanceerde ontwikkeling, heeft Nestor-Martin een unieke positie gekregen. Qua exclusiviteit de top van de markt, qua prijsstelling haalbaar voor een brede doelgroep. Wie je ook bent, je kunt genieten van het mooiste vuur dankzij superieure technologie.
Made by Nestor Martin.

Momenteel hebben wij de nieuwste modellen van Nestor Martin in de showroom staan zowel de Nestor martin gaskachels als houtkachels.