Euron de kachelspecialist
Adres gegevens

Kaagstraat 13
8102GZ RAALTE
Tel.: 0572-354250
Fax.: 0572-371618
info@euron-kachels.nl
Openingstijden
showroom
0572-354250
Maandag t/m Vrijdag: 08:00 - 17:00
Zaterdag: 09:00 - 16:00

Kal-fire liftdeurhaarden, houtkachels, gaskachels

De Kal Fire Heat Pure houtkachels
Het succesvol Kal-fire Heat Pure-assortiment is wederom uitgebreid met een nieuw model. Begin 2008 heeft Kal-fire een 3-zijdig model geïntroduceerd; de Heat Pure 65, 3-zijdig. Ook in dít model herkent u onmiddellijk ‘the Beauty & the Brains’. De Heat Pure houtgestookte liftdeurhaarden serie is nu als volgt:

Heat Pure 60 liftdeurhaard   - bestaand
Heat Pure 71 liftdeurhaard   - bestaand
Heat Pure 85 liftdeurhaard   - bestaand
Heat Pure 105 liftdeurhaard - bestaand
Heat Pure 110 liftdeurhaard - bestaand
Heat Pure 120 liftdeurhaard - bestaand
Heat Pure 65, 3 liftdeurhaard-zijdig - NIEUW

 

Kalfire gashaarden

Kal fire haarden

Nieuwe modellen van Kal-fire
Fairo sfeerhaarden

Een haard die alléén aan de bovenzijde een lijst heeft. Dit betekent dat de lijnen vanuit de boezem aan de linker-, rechter- en onderzijde doorlopen in de haard. Een unicum in de haardenbranche!
Kal-fire heeft de Fairo productlijn uitgebreid met 4 modellen, welke zijn gepresenteerd op de Batibouw beurs te Brussel. U herkent direct het doordachte design en ervaart hoe Kal-fire al haar expertise in deze haarden heeft samengebracht. De volgende modellen zijn opgenomen in de Fairo serie:

Fairo 60 gaskachel - bestaand
Fairo 75 gaskachel - bestaand
Fairo 120 gaskachel - bestaand
Fairo 70 gaskachel - NIEUW
Fairo 100 gaskachel - NIEUW
Fairo 160 gaskachel - NIEUW
Fairo 90 gaskachel Doorkijk 3-zijdig NIEUW

De Fairo haarden hebben alléén aan de bovenzijde een lijst. Dit betekent dat de lijnen vanuit de boezem aan de linker-, rechter- en onderzijde doorlopen in de haard. Een unicum in de haardenbranche! Door de zeer geringe inbouwdiepte (max. 35 cm) en een inbouwvoet van slechts 9 cm passen de haarden in zowel een klassiek als modern interieur. Daarbij kunt u kiezen uit 5 verschillende binnenwerken.VLOERBRANDER: ONGEKENDE VRIJHEID

Altijd al gedroomd van een openhaard met vuur van 6 meter breed of nog breder in uw woonkamer?
Met het nieuwe brandersysteem van Kal-fire kachels is dit zeker mogelijk!

Het nieuwe unieke koppelbare c.q. modulair systeem van vloerbranders in verschillende afmetingen zorgt ervoor dat het vlambeeld van de diverse gekoppelde branders maatloos in elkaar overgaat zodat er één groot vuur ontstaat. Alleen met de Biko afstandsbediening, welke het vuur ontsteekt en traploos de vuurhoogte regelt, kunt u eenheden van elk max. 3 meter koppelen. Dit betekent bijvoorbeeld dat voor het 6 meter brede vuur, wat u op de bijgaande foto ziet, 2 Biko afstandsbedieningen gebruikt zijn met elk 3 meter gekoppelde branders die uitzien als één breed vuur van 6 meter. Natuurlijk moet deze uitvoering aan een aantal voorwaarden c.q. eisen voldoen, doch hierover kan Euron de kachelspecialist u informeren. Vanwege de ondiepe inbouw passen de branders in bestaande of nieuwe openhaarden. Ze passen dus zowel in een modern als in een klassiek interieur. De vloerbranders geven een prachtig vuur dat haast niet van een echt houtvuur te onderscheiden is. En uw rust wordt niet verstoord: de Kal-fire vloerbrander is een nagenoeg geruisloze brander. De koppelbare vloerbrander is verkrijgbaar in 3 afmetingen;

• 38 x 15 cm
• 50 x 15 cm
• 80 x 15 cm

Voor de individuele branders kunt u kiezen uit de volgende bedieningen:

- Handbediening
- Ultrasone afstandsbediening
- Radiografische afstandsbediening Biko

De vloerbrander kan worden voorzien van houtchips, keramische witte steentjes of houtstammetjes.

Kal-fire schouwen

Keuze uit meer dan 50 modellen schouwen. Deze zijn leverbaar in zo'n 30 soorten natuursteen. Uw schouw is altijd uniek door de speling van de natuur. Kleur en materiaal kunnen afwijken. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.