Euron de kachelspecialist
Adres gegevens

Kaagstraat 13
8102GZ RAALTE
Tel.: 0572-354250
Fax.: 0572-371618
info@euron-kachels.nl
Openingstijden
showroom
0572-354250
Maandag t/m Vrijdag: 08:00 - 17:00
Zaterdag: 09:00 - 16:00

Houtkachels

Houtkachels zijn in grote getallen te vinden in onze showroom,elke houtkachel heeft zijn eigen techniek en voordeel.
Kom ook eens naar de showroom en krijg uitleg over de verschillende houtkachels
 

Inbouw houtkachel

houtkachels-inbouw

Deze inbouw houtkachels zijn te krijgen met een liftdeur of een draaideur en zijn te stoken op hout of pellets en sommigen zijn zelfs aan te sluiten op de cv.
 

Voorzet houtkachel

houtkachels-voorzet

Deze voorzet houtkachels hebben meestal gewoon een draaideur, enkel het merk hwam heeft een liftdeur voor deze houtkachel. Deze houtkachels zijn te stoken op hout of pellets. Ook kunt u ze krijgen met speksteen bekleding of geheel opgebouwd uit speksteen, zoals Altech met de eclips heeft gedaan. Ook deze voorzet houtkachels zijn met een cv aansluiting te verkrijgen.

Hanghaarden houtkachel

Hanghaarden zijn toch over het algemeen het parade paardje in huis. Deze houtkachels zijn altijd met een draaideur en worden  op hout gestookt. Het rookkanaal kan via de bovenkant of via de achterkant worden geplaatst.
 

Open haard de nostalgische houtkachel

 

Het nostalgische idee achter de open haard is bij veel mensen niet weg te denken, ondanks dat het rendement niet hoog is, is de gezelligheid allom bij de openhaard. Veel mensen die graag meer rendement willen stappen over van een openhaard naar een liftdeurhaard. Zodoende is er op zijn tijd gezelligheid als de liftdeurhaard los staat en als u weg wilt gaan de veiligheid van een gesloten houtkachel

 

Keurmerken op de houtkachel

 


houtkachels GETEST EN GOEDGEKEURD DOOR DIN+
Din+ keuring is enkel mogelijk wanneer het rendement groter is dan 79%, er een heel zuivere verbranding is en het product van zeer goede kwaliteit is. Din+ keuring is de strengste normEuron de kachelspecialist in Raalte heeft meer dan 1500 verschillende modellen kachels in haar assortiment. Veel van deze houtkachels staan ook in onze showroom en zelfs brandend opgesteld. Kom snel eens langs om de warmte te voelen en u te laten informeren.

mail:info@euron-kachels.nl bel: 0572-354250

Of kom gerust eens langs om alle houtkachels te kunnen zien