Euron de kachelspecialist
Adres gegevens

Kaagstraat 13
8102GZ RAALTE
Tel.: 0572-354250
Fax.: 0572-371618
info@euron-kachels.nl
Openingstijden
showroom
0572-354250
Maandag t/m Vrijdag: 08:00 - 17:00
Zaterdag: 09:00 - 16:00

GastenboekService
Geschreven door op 30 October 2014
ster 1 ster 2 ster 3 ster 4 ster 5 8/10 sterren
Vandaag is er een nieuwe medewerker van Euron langs geweest om een klein probleempje te verhelpen.
Dat is super goed gelukt! Pluim voor jullie service en correcte afhandeling!
pelletkachels
Geschreven door op 08 October 2014
ster 1 ster 2 ster 3 ster 4 ster 5 8/10 sterren
wij hebben een pelletkachel gekocht en daar zijn we zo tevreden over dat mijn broer en mijn zoon er ook een hebben gekocht hij is zuinig en geeft ook nog eens een hoop warmte de survice is ook goed het is dus een aanrader voor iedereen dus wij zijn dik tevreden groeten klaas en ria mijnster
super kachel
Geschreven door op 28 March 2014
ster 1 ster 2 ster 3 ster 4 ster 5 10/10 sterren
Een goedendag allen , wij hebben sinds deze week een palletkachel van het merk exstraflame type ilenia.we hebben hem besteld halverwege februari jongstleden en hij is afgelopen week geplaatst , door een zeer deskundige monteur van euron .de kachel brand super en wij zijn der .erg over te spreken , ook door de goede en nette service van de mensen van euron .kheb wel spijt dat ik niet jaren eerder een kachel bij jullie gekocht heb .voor de rest groetjes uit Schoonebeek .
Geen antwoord op vraag
Geschreven door op 07 March 2014
ster 1 ster 2 ster 3 ster 4 ster 5 2/10 sterren
Een week geleden een vraag gesteld mbt de mogelijkheden van een aansluiting: nul response.

Dat is dan een geval waar men nog aan mij kan verdienen. Het laat zich raden hoe het dan gaat in geval van problemen....

Reactie van Euron
Geachte heer Meijer,

Wij hebben hier alle email met de naam Meijer na gekeken van afgelopen week.
Ook hebben wij gezocht naar het mail adres waarmee u ons gastenboek heeft ingevuld, helaas komen beiden niet voor in ons email bestand of spambox
Wij geven wel degelijk respons op emails, maar helaas is die van u niet te vinden daar wij er ook niet op kunnen reageren...
Wij snappen uw frustratie maar iets wat we niet hebben kunnen we ook niet op reageren.
Prima geholpen
Geschreven door op 25 January 2014
ster 1 ster 2 ster 3 ster 4 ster 5 10/10 sterren
We hebben een geleden onze kachel gekregen van Euron Kachelspecialist. Ze hebben keurig laten weten wanneer de kachel kwam en de leverancier heeft mij een half uur van te voren gebeld zoals afgesproken.
De na service is ook uitstekend.
We waren in twijfel tussen 2 kachels en bij Euron dacht dat de ene te weinig KW had. Nu is deze 8 kw en voor ons gevoel perfect.

dank jullie voor de geweldige kachel!
Werkplaats Kachel - Prima Keuze!
Geschreven door op 18 November 2013
ster 1 ster 2 ster 3 ster 4 ster 5 10/10 sterren
Na deskundig advies van Euron hebben we voor onze grote bedrijfshal de Thermobull Professor aangeschaft! We zitten er inmiddels al goed warm bij. De stookkosten worden mooi laag gehouden en de kachel zelf heeft een warme uitstraling!
Bedankt Euron!

wat een genot
Geschreven door op 04 November 2013
ster 1 ster 2 ster 3 ster 4 ster 5 9/10 sterren
afgelopen vrijdag is bij ons een pelletkachel geplaatst door een vakbekwame monteur. in het weekend gelijk uitgeprobeerd hij geeft een heerlijke warmte af, de verwarming kan uit.Laat de winter maar komen!!!!
Uitstekend advies
Geschreven door op 07 September 2013
ster 1 ster 2 ster 3 ster 4 ster 5 9/10 sterren
Vanochtend vanuit onze woonplaats Spanga naar Raalte gereden. We zijn op zoek naar een houtkachel met hogere capaciteit? Uiteraard het nodige voorwerk verricht via internet. Daarom ook bij Euron terecht gekomen, niet in de laatste plaats vanwege de positieve reacties in het gastenboek. Uitstekend geholpen en prima geadviseerd. De order is geplaatst. Nu is het wachten op de installatie van onze Duostove! Dank Euron!
Zeer tevreden
Geschreven door op 23 July 2013
ster 1 ster 2 ster 3 ster 4 ster 5 8/10 sterren
Goedemorgen,

Wij hebben 3 pelletkachels exclusief installeren besteld bij de firma Euron.
Ik wil het kort houden en alleen zeggen dat ik zeer tevreden ben met de manier waarop we geholpen zijn. Wij willen metname de heer Tielbeke een compliment geven. Dit omdat we het meest met hem temaken hebben gehad.
Hier onder zal ik even de belangrijkste punten noemen:

- Eerlijk verhaal
- Goede prijs/kwaliteit verhouding
- Prima service
- lekker appelgebak ;-)
zo tevreden
Geschreven door op 02 May 2013
ster 1 ster 2 ster 3 ster 4 ster 5 10/10 sterren
Sinds een paar maanden hebben wij bij Euron een pelletkachel aangeschaft, we hebben er al zo\'n plezier van gehad, hij werkt als een tierelier en geeft heerlijke warmte.
een enorme goede service hebben we ontvangen, vooraf een bezoekje gehad of het allemaal kon, met het plaatsen namen ze een eigen timmerman mee die ervoor zorgde dat het brandveilig werd gemaakt. Kregen nog pelletkorrels + stofzuiger gratis .( Die werd nog nagestuurd ook, omdat hij op het moment van de kachelplaatsing in bestelling was) Ongekend goed zoals het daar geregeld wordt. Nu genieten we nog volop van de kachel, de verwarming gaat uit \'s avonds, de kachel aan. Een hoop warmte en super gezellig. Mensen van Euron, en met name Arno, super bedankt voor al jullie goede zorgen.

Vriendelijke groet, familie Lankman uit Hattem
« Nieuwere reacties | Oudere reacties »