Euron de kachelspecialist
Adres gegevens

Kaagstraat 13
8102GZ RAALTE
Tel.: 0572-354250
Fax.: 0572-371618
[email protected]
Openingstijden
showroom
0572-354250
Maandag t/m Vrijdag: 08:00 - 17:00
Zaterdag: 09:00 - 16:00

GastenboekHandleiding Jolly Mec
Geschreven door op 20 November 2017
ster 1 ster 2 ster 3 ster 4 ster 5 7/10 sterren
Onlangs hebben wij n kachel n Jolly Mec gekocht, maar helaas was er geen handleiding bij. Zouden wij deze nog kunnen ontvangen?

Gr. A.van Kerkhoff
Heel tevreden over pelletkachel Dielle type grecale 70
Geschreven door op 22 October 2017
ster 1 ster 2 ster 3 ster 4 ster 5 9/10 sterren
Wij hebben bijna 2 jaar geleden een Dielle Grecale 70 via Klaver haarden in Dokkum gekocht. Wij waren bij u in de showroom geweest waarna we erg enthousiast over de Grecale pelletkachel werden. We hadden al meer pelletkachels elders zien branden maar vonden de Dielle het mooiste meest natuurlijk branden.
Zijn tot nu toe erg tevreden over de kachel. Gebruiken hem naast ons heteluchtverwarming. Gasverbruik is een stuk lager geworden. En de warmte in huis veel aangenamer.
Kortom....heel blij met onze Dielle type Grecale 70 pelletkachel. Kunnen iedereen deze kachel aanbevelen.
Zijn ook erg prettig geholpen in Raalte. En Klaver haarden heeft dit daarna als verkoper in het noorden prima overgenomen.
Probleem oplossing
Geschreven door op 02 March 2017
ster 1 ster 2 ster 3 ster 4 ster 5 9/10 sterren
Naar aanleiding van een slepend probleeemjes met onze Dielle kachechel, hij brande slecht en roette veel en sprong geregeld in storing, de vijzel piepte en kraakte enz.,heb ik mij enkele weken geleden tot Euron gewend met de klachten en die reageerden onmiddelijk. Er is een afspraak gemaakt dat Euron de problemen op ging lossen en een week later was de monteur er. Een hele middag bezig geweest om de kachel af te stellen met als resultaat dat nu ongeveer 4 week verder de kachel nog nooit zo mooi en goed en zuinig heeft gebrand als op dit moment.Niets dan lof voor deze monteur en de snelle reactie van Euron. Wij zijn nu na 1.5 jaar stoken echt zeer tevreden met onze Dielle Grecale pelletkachel. Nogmaals we zijn uitermate tevreden.
geurhinder?
Geschreven door op 21 January 2017
ster 1 ster 2 ster 3 ster 4 ster 5 7/10 sterren
hallo, ik ben van plan om een pelletkachel aan te schaffen , daar ik op een appartement woon zou ik willen weten of mijn buren geen last van geurhinder gaan ondervinden op hun terrassen .
Goede raad
Geschreven door op 08 December 2015
ster 1 ster 2 ster 3 ster 4 ster 5 8/10 sterren
Wij hebben, rond de vorige jaarwisseling, een Duitse houtkachel gekocht bij een kachelboer waarvan ons de naam niet 1,2,3 te binnen wil schieten.
Deze kachel bleek echter een probleem te hebben met de trek.
Dit uitte zich vooral door het feit dat er bij openen van het deurtje, om hout bij te vullen, een flinke rookpluim de kamer introk. Dan stinkt het hele huis uren naar rook.
Na het inwinnen van advies bij de leverancier heb ik toen besloten de schoorsteen met bijna een meter te verlengen om de trek te verhogen.
Dit hielp echter helemaal niet.

Mijn echtgenote en ik zijn afgelopen vrijdagmiddag bij u in de zaak geweest en hebben toen gesproken over de problemen die wij met onze kachel ondervonden.
Wij waren verbaasd dat u wist over welk merk en type kachel wij het hadden en dat u ook meteen met een mogelijke oplossing kwam.
Meteen na thuiskomst heb ik de vermiculite platen uit de kachel genomen en van de voorkant van de vlamkeerplaat ongeveer 18mm afgezaagd.

Dit heeft in een keer alle problemen verholpen.
De prisma ruit blijft brandschoon en we kunnen tussendoor gewoon hout op het vuur leggen zonder dat de rook de kamer intrekt.
Met de primaire en secundaire regelkleppen is de kachel nu ook veel beter af te regelen.

Hierbij willen wij u dus hartelijk bedanken voor de gouden tip.
Wanneer ik mensen spreek die op zoek zijn naar een goede houtkachel, zal ik ze zeker naar u doorverwijzen.
Er zijn wel meer mensen die kachels verkopen maar er zijn er dus blijkbaar maar een paar die er ook verstand van hebben.


Met vriendelijke groet,

Joost en Saskia Assink
goede service
Geschreven door op 08 October 2015
ster 1 ster 2 ster 3 ster 4 ster 5 9/10 sterren
Vandaag heb ik storing gehad aan mijn pellet kachel, bij de verkopende zaak kreeg ik geen antwoorden alleen maar een monteur aanbieding.
Na een telefoontje hebben de mensen bij euron mij telefonisch door het hele menu geleid en daar het probleem doen uitschakelen.
De kachel brand weer en nog veel beter het is dat mijn dochter heerlijk slaapt in de warmte van de kachel.

Heren bedankt gezien de geschiedenis, bedankt voor de service
Beter kan niet
Geschreven door op 23 April 2015
ster 1 ster 2 ster 3 ster 4 ster 5 8/10 sterren
Sinds een jaar stook ik een Opera Puccini in mijn blokhut op de Veluwe. Vanaf het eerste contact met Euron tot en met de levering is alles gegaan zoals ik hoopte. Een deskundig en zeer vriendelijk team staat garant voor een prettig gevoel van tevredenheid. Wilt u zekerheid? Ga naar Euron!
Zeer tevreden.
Geschreven door op 16 December 2014
ster 1 ster 2 ster 3 ster 4 ster 5 7/10 sterren
Wij zijn zeer tevreden over het advies en plaatsing van de pelletkachel nu een jaar geleden, helaas is er bij ons in de buurt geen betere palletkachel installateur, maak me nu zorgen om de Service, ruim een maand zitten we te wachten op een bericht dat er een onderhoudsbeurt uitgevoerd gaat worden.
Reactie van Euron
zoals gemeld wordt u ingepland met meerdere klusses daar u niet in de buurt zit.
Wij zijn u niet vergeten maar als we er enkel voor u heen rijden wordt het een wel erg dure onderhoudsbeurt.
meedenken installatie
Geschreven door op 07 December 2014
ster 1 ster 2 ster 3 ster 4 ster 5 9/10 sterren
Beste mensen van Euron,

Hartelijk dank voor de gedane moeite. Mede de professionaliteit bij het onderbouwen van opmerkingen: niet teveel vermogen installeren en het meedenken van de loop van het rookanaal, niets dan lof. Nu de kachel \"Opera Adelia\" waarbij er op uw aandringen gekozen is voor een warme lucht kanaal om de koude zone rond de glazen achterpui te verwarmen draait, willen we er nogmaals op terug komen dat een compleet advies zeer belangrijk is bij de aanschaf van deze relatief nieuwe manier van stoken. Helaas is er tot heden bij ons geen winkel bekend hier in Zuid Holland, die hetzelfde kan bieden.
tevreden
Geschreven door op 29 November 2014
ster 1 ster 2 ster 3 ster 4 ster 5 9/10 sterren
Wij hebben ook een pellet kachel van Euron en echt alles wat men ons verteld heeft over de kachel klopt. Wij zijn er heel erg blij mee. Een mooie gelijke aangename temperatuur in de woonkamer, verder ik raad het iedereen aan die vooral geen ruimte hebben om openhaard hout op te slaan, maar wel voor houtpellets. Nogmaals super tevreden!
Oudere reacties »