Euron de kachelspecialist
Adres gegevens

Kaagstraat 13
8102GZ RAALTE
Tel.: 0572-354250
Fax.: 0572-371618
info@euron-kachels.nl
Openingstijden
showroom
0572-354250
Maandag t/m Vrijdag: 08:00 - 17:00
Zaterdag: 09:00 - 16:00

Element 4

Link naar Element4 op onze webshop klik hier

  Schitterend vuurbeeld
Het schitterende vuurbeeld met gele dansende vlammen is er nu ook in een grote versie: de Element 4 Optica meet 81 x 67 cm en is toch slechts 29 cm diep. De Element 4 Optica wordt standaard geleverd met zwarte lamellen, maar er is ook een binnenwerk van modern steenmotief. Deze haard komt ook geweldig tot zijn recht in een natuurstenen schouw.
     
Onderscheidend
Ook nieuw is de Element 4 Bioptica. De Element 4 Bioptica heeft dezelfde afmetingen als de Element 4 Optica, maar is een doorkijkhaard. Vuur van twee kanten biedt geweldige mogelijkheden om vanuit verschillende posities of vertrekken de sfeer van de haard te beleven. Onderscheidend is de zeer geringe inbouwdiepte van 29,7 cm. Hiermee is de Element 4 Bioptica met recht een spectaculaire roomdivider.
 

Euron de kachelspecialist in Raalte. Element4 Optica gaskachel

 


Element4 introduceert 2-zijdige (Bidore) en 3-zijdige (Trisore) gashaarden!

Meer sfeer creëeren in huis is nu een fluitje van een cent. Element4 introduceert nu namelijk 2 gashaarden met meer zicht op het vuur.

Perfecte inbouwdiepte
Met een zichtbreedte van 93 cm van voren en 23 cm van opzij komt het realistische en rustige vuurbeeld van deze Element 4 inbouw gashaarden helemaal tot zijn recht. Dit met de unieke inbouwdiepte van in totaal slechts 32 cm. Hierdoor snoepen ze nauwelijks ruimte van uw woonkamer.

Meer sfeerbeleving
Dankzij de doorkijk zorgen beide Element 4 gashaarden ervoor dat ruimtes visueel met elkaar verbonden worden. Het grote vooraanzicht geeft hieraan een extra dimensie. Zelfs in heel grote ruimtes kan je de sfeer van deze gashaarden niet meer missen.

Een maatje meer voor slanke Element4 gashaarden !

Element4 introduceert grotere versies van succesvolle Vesuvius en Cupido gashaarden.

Meer sfeer creëeren is nu een fluitje van een cent. De succesvolle gashaarden Element 4 Vesuvius en Cupido zijn er nu namelijk in een maatje meer uitvoering. Met zichtbreedtes van 136 cm (Vesuvius 140) en 66 cm (Cupido 70) komen de realistische en rustige vuurbeelden van deze inbouwhaarden helemaal tot hun recht. En dit terwijl de Element 4 gashaarden geem cm dieper zijn geworden en nog steeds nauwelijks ruimte van uw woonkamer afsnoepen.

Perfecte inbouwdiepte
De nieuwe element 4 Vesuvius 140 en Cupido 70 zijn weliswaar breder en hoger dan hun kleinere broers maar hebben nog steeds een minimale inbouwdiepte. Daardoor is de Element4 Cupido 70 ook ideaal om in een schouw te plaatsen.

 

De Element 4 gashaarden zijn te verkrijgen bij Euron de Kachelspecialist Kaagstraat 13 Raalte