Euron de kachelspecialist
Adres gegevens

Kaagstraat 13
8102GZ RAALTE
Tel.: 0572-354250
Fax.: 0572-371618
info@euron-kachels.nl
Openingstijden
showroom
0572-354250
Maandag t/m Vrijdag: 08:00 - 17:00
Zaterdag: 09:00 - 16:00

Elektrische kachels


Er zijn twee type's elektrische kachels:

De elektrische inzethaard, die gewoon wordt ingebouwd.
De voorzethaard die overal makkelijk neer te zetten is.

Het vuurbeeld van beide elektrische haarden bestaat uit een ruit met daarin een nagebootst vlammenspel met net echt lijkende houtblokken of kolen. De elektrische haard heeft een hoop voordelen. Hij is zeer snel te installeren: Binnen een kwartier is de elektrische haard klaar voor gebruik! De elektrische inzethaard duurt iets langer, maar eenmaal ingebouwd kan deze direct worden bediend. Beide elektrische haarden nemen bovendien weinig ruimte in, want de elektrische haard is niet alleen kleiner dan bijna alle haarden en kachels, er is ook geen ruimte nodig voor een rookkanaal.

Daarnaast leveren wij behalve de haarden ook schouwen die speciaal voor deze haarden zijn ontworpen. Ook het bedieningsgemak is groot. De haard is er niet alleen om te verwarmen, maar biedt ook sfeerverlichting en er zijn zelfs modellen die een stand hebben om koude lucht te blazen.

Er is nu ook een nieuw vuurbeeld van het merk Faber die werkt met waterdamp en led-technologie.

Euron de kachelspecialist heeft meer dan 1500 verschillende modellen kachels in haar webshop. Veel van deze kachels staan ook in onze showroom en sommige zelfs brandend opgesteld. Kom snel eens langs om te kijken en informatie of een offerte te verkrijgen.

Installatie is ook mogelijk door onze vakbekwame installateur.

Mail: info@euron-kachels.nl Tel:   0572-354250