Euron de kachelspecialist
Adres gegevens

Kaagstraat 13
8102GZ RAALTE
Tel.: 0572-354250
Fax.: 0572-371618
info@euron-kachels.nl
Openingstijden
showroom
0572-354250
Maandag t/m Vrijdag: 08:00 - 17:00
Zaterdag: 09:00 - 16:00

Bullerjan houtkachels bij Euron De Kachelspecialist in Raalte


Klik hier om naar de bullerjan houtkachels in de online kachelwinkel te gaan.


De Bullerjan houtkachels ; gezellige warmte met een buitengewone uitstraling!
De Bullerjan houtkachels zijn erg bijzonder in meerdere opzichten. Het design is buitengewoon te noemen en op geen enkele wijze vergelijkbaar met andere haarden op de Nederlandse kachelmarkt. De Bullerjan houtkachels zijn in vier verschillende uitvoeringen te verkrijgen variërend van zeer stoer en eenvoudig (Industry), eigentijds met zicht op het vuur (Classic) tot zeer modern (Design). Als klap op de vuurpijl zijn sommige modellen uit te voeren met terracotta keramiek, speksteen of zelfs beton (Stone serie). De capaciteit van de Bullerjan houtkachels varieert van minimaal 6 tot maar liefst 45 KiloWatt!

Techniek; de meest eenvoudige oplossingen zijn vaak het beste!
De houtkachels van Bullerjan zijn hier een klassiek voorbeeld van; een aantal solide stalen buizen die gebogen zijn tot een cylindrische horizontale verbrandingskamer. Het grootste gedeelte van de oppervlakte van deze buizen zit in de verbrandingskamer. Tijdens het stoken wordt de lucht binnen in de stalen buizen zeer snel verwarmd; hete lucht stijgt en als gevolg hiervan stroomt de hete lucht uit de openingen aan de bovenkant van de stalen buizen. Koude lucht wordt van onderaf aangetrokken, wordt vervolgens verwarmd en zo gaat deze cyclus continue door. Als gevolg van deze continue circulatie wordt de warmte snel en gelijkmatig verdeeld over de woonkamer. Bullerjan - simpelweg ingenieus – ingenieus simpel.

Bullerjan houtkachels; toonbeeld van degelijkheid.
De Bullerjan houtkachels sluiten perfect aan bij het assortiment van Anyfire; exclusieve haarden die bijzondere prestaties garanderen. Het onderscheidend vermogen van Bullerjan ten opzichte van de gevestigde orde is van doorslaggevend belang geweest bij de selectie
van deze houtkachels.

De voordelen op een rij.
Enorme capaciteit en snelle en gelijkmatige verspreiding van warmte.
Gelijkmatige verbranding en lang nagloeieffect. Grote verbrandingskamer.
Bijna volledige verbranding; weinig asresten.
Beschikbaar in 6 verschillende formaten (6 tot 45 kW).
Verkrijgbaar in 4 basisuitvoeringen (Industry, Classic, Stone en Design).