Euron de kachelspecialist
Adres gegevens

Kaagstraat 13
8102GZ RAALTE
Tel.: 0572-354250
Fax.: 0572-371618
[email protected]
Openingstijden
showroom
0572-354250
Maandag t/m Vrijdag: 08:00 - 17:00
Zaterdag: 09:00 - 16:00

Euron de kachelspecialist is Anyfire Houtkachel-houthaard-houtkachels-Selectdealer !

Klik hier om direct naar de Anyfire houtkachels in de webshop te gaan.

Euron de kachelspecialist is Anyfire Select Dealers als Anyfire select dealer bieden wij u als consument nog meer mogelijkheden bij uw zoektocht naar de juiste haard voor uw interieur. In de showroom van Euron de kachelspecialist staan minimaal 6 (tot soms wel 30) Anyfire haarden, waarvan sommige opstellingen ook brandend zijn te zien. Daarnaast is het Anyfire leveringsprogramma aanmerkelijk uitgebreider dan bij de standaard Anyfire dealer.Euron de kachelspecialist de Select Dealer van Anyfire onderscheidt zich in de markt door het brede Anyfire assortiment datwij kunnen bieden. Of u nu een vrijstaande houtkachel zoekt, een fraaie designhaard of een luxe tunnelhaard die als 'roomdivider' kan dienen, Euron de kachelspecialist heeft het allemaal. Sinds de gasprijzen zo fors zijn gestegen is de houtgestookte CV-haard erg populair. Vanzelfsprekend kunt u ook daarvoor bij Euron de kachelspecialist Anyfire Select Dealer terecht, waarbij de mogelijkheden en modellen talrijk zijn.  Kortom Euron de kachelspecialist heeft zeker de haard die aansluit op uw specifieke wensen!

Naast alle haarden uit de Anyfire Baseline Serie omvat de Anyfire houtkachels Selectline een breed programma aan inzet/inbouw haarden (Jide Serie),houtgestookte CV-Haarden, en natuurlijk een groot aantal 'specials'; haarden die stuk voor stuk uniek zijn vanwege hun design, uitstraling, of optimale prijs-kwaliteitverhouding.

Anyfire Just 'us Series
Anyfire Orange Series
Anyfire CV Series
Anyfire Jidé houthaarden
Anyfire Bullerjan houtkachels

Voorbeeld van een prachtige design houtkachel is de:

Anyfire Fuorn van Zwitserse Topkwaliteit

In bijna alle glossy magazines die aandacht hebben voor architectuur, staan altijd haarden afgebeeld die perfect zijn geïntegreerd in het kleurenpallet van het interieur en de ruimtes van de woning. De haarden van Anyfire Ganz beantwoorden aan deze extreme esthetische en technische vereisten. Ze verhogen de kwaliteit van wonen en transformeren het haardvuur tot een prachtig concept dat in elke woning past. De Anyfire Ganz haarden zijn niet alleen compact, hun impact op het milieu is ook minimaal.

In een tijdperk waar meerdere bedrijven erover nadenken om hun productie naar het buitenland te verhuizen, is Anyfire Ganz’ manier van aanpakken in de huidige marktsituatie duidelijk markant. Ganz Baukeramik AG, een Zwitsers familiebedrijf, slaat een gedurfde weg in met de nieuwe Premium Plus Reeks. Een authentiek en artisanaal product dat werd ontworpen en geproduceerd in Zwitserland door Hans Greub AG.

De nieuwe PREMIUM PLUS REEKS staat voor meerwaarde in materiaalkeuzes, prestaties en uitstekende emissies. Met de PREMIUM PLUS REEKS kiest u niet enkel voor hoogwaardige kwaliteit, maar ook voor een marktleider als producent van kachels en haarden. Het design van de PLUS haarden, uitgevoerd in hoogkwalitatief staal met een perfecte vorm, is uitgepuurd tot het essentiële en weerspiegeld het comfort van een moderne woning. Verwen jezelf met Zwitserse kwaliteit en een bron van pure wellness voor geest, hart en ziel.

De Anyfire Fuorn houtkachel onderscheidt zich verder overigens ook nog als volgt:

- Massieve 1 delige deur met groots vuurzicht waardoor de verfijnde uitstraling aan deze prestigieuze haard wordt gegeven.

- Hoogwaardig bedieningscomfort met optimale sluiting, regeling van de primaire en secundaire luchttoevoer en airwash systematiek.

- Doordacht gebruik door de aslade met comfort deksel maximaal gemak bij reiniging.

- Aansluiting ten behoeve van rookkanaal aan de bovenzijde met aan de achterzijde een voorziening voor externe beluchting.

- Draaibaar en verstelbare voetjes.

- Anyfire Ganz Heat memory systeem !!

 

Heat Memory System

Met de Anyfire Fuorn houtkachel voorzien van Heat Memory System heeft u een houtkachel die 2 tot 3 x langer warmte afgeeft als voorheen. Het systeem bestaat erin om, door middel van speciaal ontworpen en gegoten stenen, op basis van keramiek, de warmte op te slaan, vast te houden en langzaam terug af te geven. Het Heat Memory systeem zorgt voor een nog lagere CO-uitstoot, dus goed voor het milieu ! Verder is van belang dat u niet nog meer het milieu bespaart maar ook bespaart op lagere stookkosten in de woning en natuurlijk een lagere investering in brandhoutvoorraad. Bovendien zorgt het Heat memory systeem voor een betere verbranding door een optimalisatie van de trek in de verbrandingskamer van de haard.

 

Zo ziet u met de Anyfire Fuorn maakt u verschil op vele fronten die in volle omvang (nog) niet valt te evenaren.

Klik hier voor onze informatie over de Anyfire Jide houtkachels


Kom ook eens kijken naar de vele Anyfire modellen die Euron de kachelspecialist heeft branden in de showroom.
Kaagstraat 13, 8102GZ te Raalte of bel 0572-354250