Euron de kachelspecialist
Adres gegevens

Kaagstraat 13
8102GZ RAALTE
Tel.: 0572-354250
Fax.: 0572-371618
info@euron-kachels.nl
Openingstijden
showroom
0572-354250
Maandag t/m Vrijdag: 08:00 - 17:00
Zaterdag: 09:00 - 16:00

Anyfire houtkachels bij Euron De Kachelspecialist in Raalte

Klik hier om direct naar de Anyfire houtkachels in onze online kachelwinkel te gaan
 

Alle modellen houtkachels van Anyfire blinken uit in kwaliteit, rendement en design.
Ze voldoen aan de strengste Europese emissienormen. Ze zien er dus niet alleen mooi uit maar zijn ook nog eens technische hoogstandjes. Dit alles wordt gecombineerd met een aantrekkelijk prijskaartje.

De Anyfire houtkachels, een milieuvriendelijke sfeermaker voor elke woning!

Hout is een brandstof die door middel van het structureel aanplanten van bossen weer aangevuld kan worden. Hout staat in harmonie met de natuur omdat het evenveel CO2 vrijgeeft als het  gebruikt voor zijn groeiproces. Het gebruiken van hout als brandstof in een houtkachel met deze hoogstaande verbrandingstechniek is daarom vrijwel CO2 neutraal. Met de uitputting van de gasvoorraden en de stijging van de gas- en energieprijzen is de houtkachel weer helemaal ‘in the picture’.
Verwarm je kamer en niet de aarde!

Nieuwe modellen Anyfire houtkachels

De “Anyfire Vinessa” en “Anyfire Solano” zijn twee uiterst elegante “no nonsense” haarden. Een goed sluitende deur met goed zicht op het vuur wordt gecombineerd met het bijzondere rendement van deze hoogwaardige kachels. De Anyfire houtkachels voldoen beide aan de strengste keuringsnormen DIN EN 13240 (d.w.z. Din plus). Naast het schoonglassysteem is bij deze houthaarden sprake van een primaire en secundaire beluchting. Beide modellen zijn ook leverbaar met speksteen bekleding. Voor klanten met een WTW- installatie of mechanische afzuiging in het woonhuis zijn deze houtkachels uitgerust van een externe verbrandingslucht voorziening.

Topkwaliteit hoeft niet perse peperduur te zijn, daarom zijn dezeAnyfire  houthaarden alleen in de maand oktober leverbaar
voor de introductieprijs van 990,- euro.
 

   
  
   
Anyfire Anyfire    

 AnyfireAnyfire

Klik hier voor onze informatie over het Anyfire select dealerschap