Euron de kachelspecialist
Adres gegevens

Kaagstraat 13
8102GZ RAALTE
Tel.: 0572-354250
Fax.: 0572-371618
[email protected]
Openingstijden
showroom
0572-354250
Maandag t/m Vrijdag: 08:00 - 17:00
Zaterdag: 09:00 - 16:00

Anyfire Jide houtkachels

Klik hier voor de Anyfire Jide houtkachels in onze online kachelwinkel

Anyfire Jide houtkachels, een dynamisch en baanbrekend bedrijf dat gespecialiseerd is in het maken van geïntegreerde staalhaarden, biedt u een breed assortiment aan producten, die in onze ateliers door vakbekwame technici in elkaar gezet worden.

Om  een  goede ontwikkeling steeds te kunnen garanderen, onderwerpt JIDE houtkachels? al zijn producten aan tests in zijn laboratoria, zodat deze voldoen aan de strengste voorwaarden op het gebied van veiligheid en teneinde de uitstoot van CO 2 te minimaliseren.

Dankzij de zoektocht naar een zuiver design en een goede kijk op vuur biedt JIDE houtkachels? een brede keus aan inbouwhaarden,tunnelhaarden en liftdeurhaarden die eenvoudig in uw interieur zijn te integreren.

Of het nu gaat om secundaire of om hoofdverwarming; Anyfire Jide houtkachels? zorgt voor prettige avonden bij het haardvuur!

De inbouwhaard van JIDE houtkachels is een houtkachel die verbonden kan worden aan een nieuwe of bestaand rookkanaal. Hij is gebouwd op basis van eersteklas staal, waardoor de hitte snel kan worden afgevoerd. De dubbele convectiewand zorgt ervoor dat de verwarmde lucht met behulp van twee ventilators de kamer wordt ingeblazen.

Langs de voorzijde levert de Anyfire Jide houtkachel ook stralingswarmte af. De keuze voor een vermiculieten binnenwerk dat zorgt voor straling, of voor een gietijzeren binnenwerk die de warmte langer bewaart, is persoonlijk.

Dankzij het rookafzuigsysteem in de deur zijn de vlammen uitstekend zichtbaar. De apparaten kunnen worden aangesloten op een leidingnetwerk dat de warme lucht kanaliseert.


Anyfire Jide houtkachel zorgt voor stevige en duurzame producten.

Voor de externe afwerking (convectiekamer) van onze producten gebruiken we elektrolytisch verzinkt en roestvrij staal (anti-corrosie). Hierop brengen we een laklaag aan op hoge temperatuur.

Onze verwarmingselementen worden in banden en niet per punt gesoldeerd en het gebruikte staal is van de hoogwaardigste kwaliteit.

De materialen van al onze modellen hebben dezelfde kwaliteit.